Esti in pana de idei? Iata 10 idei de cadouri de Mos Nicolae
aici 10 idei de cadouri de Mos Nicolae

Esti in pana de idei? Iata aici 10 idei de cadouri de Mos Nicolae

29-10-2022

Sarbatorile se apropie cu pasi grabiti! Intreaga atmosfera este acaparata de magia sezonului de iarna. Oriunde mergi, auzi discutii legate de cadouri si pregatiri. Cu adevarat, Sarbatorile de Craciun aduc pace sufleteasca, armonie in familie si un ocean de bucurie in viata fiecaruia dintre noi.

Este cea mai frumoasa perioada din an! O putem numi chiar luna cadourilor! In Romania, luna cadourilor se deschide, spre imensa bucurie a tuturor, cu Mos Nicolae. Toata suflarea isi pregateste ghetutele cu nerabdare in seara de 5 decembrie, in asteptarea lui Mos Nicolae, care nu intarzie niciodata sa apara cu cele mai frumoase si asteptate cadouri.

Aceste cadouri de Mos Nicolae sunt o adevarata bucurie pentru fiecare membru al familiei. Fie ca este vorba de cadouri utile, precum haine sau ustensile de bucatarie, sau de cadouri menite sa inveseleasca atmosfera, cum ar fi un puzzle 3D, noi va sarim in ajutor cu cele mai bune si mai interesante cadouri, menite sa bucure inimile celor dragi. 

Idei frumoase de cadouri pentru Mos Nicolae

1.Puzzle 3D mecanic din lemn tir Big Rig

Puzzle 3D mecanic din lemn tir Big Rig cadouri mos nicolae

Cadoul perfect pentru acele momente care au nevoie de o scanteie de voie buna. Absolut potrivit pentru inveselirea unei seri petrecute in familie sau cu grupul de prieteni. Acest puzzle de calitate superioara, realizat din mesteacan natural, asigura o experienta DIY desavarsita. 

Modelul contine 485 de piese din lemn si are un manual detaliat care te va insoti pas cu pas pentru a obtine o constructie frumoasa. Gratie manualului de instructiuni care contine si ilustratii sugestive, asamblarea este usor accesibila atat adultilor, cat si copiilor.   

2.  Saltea pentru masaj corporal

Saltea pentru masaj corporal cadouri mos nicolae

Dupa o zi lunga si solicitanta, tot ce ai nevoie este un masaj facut ca la carte, menit sa te relaxeze, sa te scape de stres si sa te umple de energie si de voie buna. Sedintele de masaj nu sunt intotdeauna o alegere potrivita, mai ales daca esti o persoana ocupata si nu gasesti timp liber pentru o programare la masaj. Pentru ca ne dorim tot ce este mai bun pentru tine, dar si pentru ca pretuim sanatatea ta fizica si emotionala, iti venim in ajutor cu Salteaua pentru masaj corporal

Dupa primele minute de utilizare vei simti garantat diferenta! Covorul de masaj electric este confectionat dintr-un material moale si deosebit de confortabil. Cele 10 motoare asigura un masaj vibrant, foarte relaxant. 

Dispozitivul poate fi folosit in pozitie de sezut sau culcat si este dotat cu functie de caldura. Acesta pune la dispozitie nu mai putin de 5 tipuri de masaj cu posibilitatea de a alege intre 3 nivele de intensitate, fiind ideal pentru masarea zonelor cervicala, toracala, lombara, dar si pentru picioare. 

3.  Set pentru ingrijirea barbii

Set pentru ingrijirea barbii idei de cadouri mos nicolae

Vrei sa ii faci un cadou util sotului tau, dar nu stii ce sa alegi? Nicio grija! Experti fiind in domeniu, iti recomandam cu caldura Setul pentru ingrijirea barbii. Sotul sau iubitul tau il va adora cu siguranta! Uneori, barbatii nu sunt neaparat interesati de ingrijirea personala, insa acest set fabulos, foarte simplu de folosit, ii va atrage cu siguranta atentia barbatului caruia doresti sa i-l daruiesti. 

Setul este foarte usor de depozitat, intrucat vine intr-o geanta eleganta Gentleman's choice. Dupa ce barba este spalata, se utilizeaza balsamul pentru o crestere sanatoasa si rapida, apoi uleiul de barba, care confera o stralucire aparte, dar ajuta si in procesul de stilizare a barbii. Kit-ul este ideal de luat in calatorii, deoarece ocupa putin spatiu si contine cele mai calitative produse de pe piata - foarfeca, pieptan din bambus, ulei, balsam, geanta.

4.  Patura dubla cu maneci si buzunar central

Patura dubla cu maneci si buzunar central cadouri mos nicolae

Esti o fire romantica si vrei sa-i daruiesti partenerului tau un cadou care sa va aduca si mai mult impreuna? Iti recomandam Patura dubla cu maneci si buzunar central. Este minunata pentru o seara de film in doi, in noptile friguroase de decembrie. Este foarte usor de folosit si de manevrat. Materialul este unul calitativ, moale si pufos, fiind foarte rezistent in cazul spalarii in masina de spalat.

Patura are o dimensiune aproximativa de 160X180 cm, fiind suficient de incapatoare pentru tine si partenerul tau!

5.  Servieta cu ustensile pentru gratar (18 piese)

Servieta cu ustensile pentru gratar (18 piese) cadouri mos nicolae

Vrei sa ii faci un cadou potrivit tatalui tau si esti in pana de idei? Nimic mai simplu! Iti prezentam Servieta cu ustensile pentru gratar, extrem de utila pentru tatii care adora sa faca gratarul in familie sau cu prietenii! 

Usor de transportat si foarte compacta si bine organizata, servieta care contine 18 piese te poate insoti oriunde si oricand! Fie ca esti pasionat de camping sau vrei sa faci un gratar cu prietenii, servieta este extrem de utila. 

Setul este dotat cu instrumente de inalta calitate si foarte variate: spatula, furculita, cleste, cutit, perie pentru razuirea gratarului, 4 frigarui lungi, 8 frigarui mini si 1 pensula. Instrumentele sunt confectionate din otel inoxidabil si au manere de lemn.

6.  Lampa de veghe curcubeu

Lampa de veghe curcubeu cadouri mos nicolae

Un cadou magic pentru copilul tau! Lampa de veghe proiecteaza un curcubeu in culori vesele si primitoare pe peretele camerei copilului, scapandu-l de frica de a dormi singur. 

Este un cadou perfect de Mos Nicolae, intrucat va contribui la atmosfera de basm ce se contureaza in aceste zile de sarbatoare. Mai mult decat atat, lampa poate fi folosita si in cadrul unei petreceri aniversare, pentru inveselirea decorului. Lampa functioneaza atat pe USB, cat si pe baterii (4 x AAA). Cablul USB este inclus.

7.  Lampa circulara LED cu trepied si suport selfie pentru telefon

Lampa circulara LED cu trepied si suport selfie pentru telefon cadouri mos nicolae

Planuiesti sa ii faci cadou unei prietene care este pasionata de social media? Lampa circulara LED cu trepied si suport selfie pentru telefon este alegerea perfecta! Ideala pentru fotografii si pentru inregistrarea videoclipurilor, lampa LED iti va asigura de fiecare data lumina perfecta pentru fiecare cadru pe care il alegi in pozele si videoclipurile tale! 

Inelul luminos cu lumina reglabila este perfect pentru selfie-uri, inregistrari video, transmisii live, apeluri video si sesiuni de make-up. Iti va imbunatati instant calitatea imaginii, rezultatele fiind unele de exceptie! 

Cele 120 de lumini LED pun la dispozitie 3 tipuri de lumina: lumina medie, lumina alba si lumina calda, intr-o gama de 10 nivele de intensitate pentru o ajustare cat mai flexibila a luminozitatii. Mai mult decat atat, setul contine si o telecomanda Bluetooth pentru actionarea de la distanta a fotografierii si inregistrarii video. 

Trepiedul cu suport stabil si cu cap sferic rotativ 360 ​​° iti ofera posibilitatea de a pozitiona telefonul in cea mai buna pozitie. Suportul flexibil multipozitional pentru smartphone este potrivit pentru orice tip de telefon, intrucat se poate ajusta cu usurinta in functie de dimensiunile telefonului. Inelul luminos trebuie conectat la o sursa de alimentare USB si poate fi actionat de la cele 4 butoane tactile, pozitionate pe cablu.

8.  Set cadou femei parfum si lotiune de corp Paco Rabanne Lady Million - 3 piese

Set cadou femei parfum cadouri mos nicolae

Daca exista un singur brand care se poate mandri cu faptul ca este nonconformist si avangardist, cu siguranta acesta este Paco Rabanne. De la moda cu insertii metalice pana la universul parfumeriei fara limite, Paco Rabanne s-a remarcat mereu prin inovatie, trezind cele mai puternice emotii prin fiecare creatie lansata. 

Unul dintre cele mai incantatoare parfumuri din colectia Paco Rabanne este, cu siguranta, Lady Million. Aroma sa imbietoare o va cuceri cu siguranta pe doamna sau domnisoara din viata ta! Totusi, nu ne oprim la parfum! 

Setul cadou pe care il recomandam cu deosebita incredere este alcatuit din fabulosul parfum mai sus prezentat (80 ml), o mostra de parfum (10 ml) si o lotiune de corp care poarta aceeasi aroma imbietoare (100 ml). Recomandam folosirea lotiunii, apoi aplicarea parfumului pentru o persistenta mult mai indelungata a aromei seducatoare.

9.  Set de panouri LED magnetice modulare si tactile

Set de panouri LED magnetice modulare si tactile cadouri mos nicolae

Lampa de perete cu senzor tactil poate fi foarte usor adaptata spatiului pe care il aveti la dispozitie. Hexagoanele luminoase pot fi asezate dupa bunul plac, iar apoi pot fi controlate prin atingere tactila. Asemanatoare unui fagure de miere, sunt extrem de estetice si sunt potrivite pentru decorarea peretelui dorit. 

Utilizarea acestora da roade mai ales pe timp de noapte, atunci cand aveti nevoie de lumina, dar si in scop decorativ. Marginile magnetice pot fi folosite pentru a conecta luminile impreuna, conferind astfel efecte fascinante ce creaza o atmosfera adaptabila oricarei ocazii. Fie ca este vorba de o cina romantica, de o petrecere aniversara sau de atmosfera feerica a sarbatorilor, setul de panouri LED este cadoul perfect.

10.   Suport universal pentru mobil 3 in 1

Suport universal pentru mobil 3 in 1 cadouri mos nicolae

Suportul universal si multifunctional pentru telefon este foarte usor de utilizat si este deosebit de util pentru folosirea telefonului in desfasurarea diverselor activitati precum vizionarea de filme sau efectuarea apelurilor video. 

Este foarte usor de montat, iar adezivul de inalta calitate confera o utilizare de lunga durata. Materialul suportului este unul rezistent, care nu sufera modificari provocate de praf, umezeala, lovituri usoare, etc. 

Este extrem de potrivit pentru montarea pe grila de ventilatie a masinii, fiind util in folosirea GPS-ului sau pentru conversatiile telefonice in timpul condusului. 

Vino pe site sa descoperi o multime de alte idei de cadouri!

Spune-ne parerea ta. Scrie un comentariu sau un raspuns