Idei de cadouri pentru barbati la 40 ani - ce se potriveste
cadouri barbati 40 de ani

Idei de cadouri pentru barbati la 40 ani – ce se potriveste

09-06-2022

Cadourile reprezinta cea mai buna varianta prin care ii poti multumi barbatului din viata ta pentru ca iti este alaturi mereu. Totusi, odata cu trecerea timpului se schimba si preferintele lui, ceea ce inseamna ca va trebui sa acorzi mai multa atentie atunci cand urmeaza sa achizitionezi un astfel de produs.

Daca la 20 de ani el era mult mai usor de multumit, in momentul in care a atins pragul maturitatii are alt statut de care va trebui sa tii cont. Dupa cum bine stii deja, interesele sale s-au schimbat peste ani, deci va trebui sa tii pasul cu ele.

Ramai aici pentru a afla care sunt cele mai inspirate idei cadouri barbati 40 ani.

Cadouri utile pentru barbatul din viata ta

Comparativ cu femeile, barbatii sunt mult mai pragmatici si realisti, deci vor fi entuzismati de cadouri practice, pe care le vor putea utiliza cu fiecare ocazie.

1. In jurul varstei de 40 de ani, barbatii sunt deja familisti convinsi, ocupandu-se deseori de activitati in aer liber. De regula, ei sunt cei care se ocupa de pregatirea unui gratar delicios pentru copii, iar asta inseamna ca vor fi cat se poate de entuziasmati daca vor primi drept cadou un set ustensile pentru gratar.

idei cadouri barbati 40 ani gratar

Astfel, le va fi mult mai usor sa pregateasca preparate sanatoase si gustoase pentru intreaga familie, bucurandu-se de clipe unice alaturi de cei dragi.

2. Tot la capitolul „cadouri utile” este inclus si tirbusonul electric, un accesoriu necesar ori de cate ori barbatul va dori sa desfaca o sticla si sa se bucure de un pahar de vin aromat.

tirbuson electric cadou barbati

Este vorba despre un dispozitiv modern si elegant, usor de folosit, permitand extragerea dopului in doar cateva secunde.

3. Daca vrei sa ii faci o surpriza partenerului, atunci cu siguranta il vei impresiona cu o cana cu amestecare automata.

cana cu amestecare cadou

Acest produs este remarcabil datorita tehnologiei de auto-amestecare, fiind ideal atat pentru prepararea unui mix de cafea sau lapte cu ciocolata. Tehnica de functionare este foarte simpla, necesitand doar apasarea unui simplu buton.

4. In lunile de vara, un dispenser butoi de lemn se dovedeste a fi un produs indispensabil, dat fiind faptul ca reprezinta modalitatea de depozitare cu stil a bauturii preferate.

dispenser butoi cadou barbati

Avand o capacitate de 3 litri, este suficient de incapator pentru aproximativ 24 de pahare de vin.

Cadouri pentru domnii care lucreaza de acasa

In contextul actual, tot mai multe persoane isi desfasoara munca de la biroul din propria locuinta. Aflati la varsta de 40 de ani, barbatii si-au construit deja o cariera, iar locul de munca reprezinta o prioritate pentru acestia.

5. Dat fiind faptul ca ei petrec multe ore stand pe scaun, ar fi bine sa le faci mai placuta aceasta experienta, oferindu-le cadou o perna pentru sezut.

cadou barbati perna sezut

Perna este fabricata din silicon, avand un strat antiderapant ce echilibreaza postura, reducand presiunea de pe coloana. Astfel, se distribuie uniform greutatea corporala, deci ajuta la mentinerea unei pozitii relaxante.

6. Orice persoana ce lucreaza de acasa stie cat de importanta este masa de lucru, unde pozitioneaza laptopul. Ei bine, o masa pliabila pentru laptop, fabricata din bambus, se numara printre accesoriile cele mai folositoare pentru domni.

cadouri barbati masa laptop

Aceasta poate fi prevazuta si cu un suport de pahare, pentru a avea parte de o experienta minunata, chiar si cand barbatii isi indeplinesc sarcinile de serviciu.

7. Nu de putine ori, ti se intampla sa iei masa chiar in fata laptopului, din lipsa de timp. Acelasi obicei este specific si barbatilor, care nu sunt intotodeauna cei mai atenti cu dispozitivele lor. In acest caz, un mini aspirator portabil de birou este considerat a fi cadoul ideal pentru sotul tau.  

aspirator portabil

Dispozitivul este special conceput pentru a aspira diferite materiale, cum ar fi resturile de hartie, praful de la tastatura, etc. Perii din compozitie faciliteaza curatarea in profunzime, ceea ce inseamna ca poate fi folosit chiar si pentru igienizarea spatiilor din masina.

Cadouri pentru ingrijirea personala

8. Ajungand la o varsta respectabila, barbatii incep sa acorde mai multa importanta felului in care arata, acordand timp rutinei zilnice. Pentru orice barbat ce este interesat de aspectul fizic, un set de ingrijire a barbii este cat se poate de folositor. Setul are in compozitie o foarfeca potrivita si un pieptene, cat si un balsam cu rol hidratant ce se aplica imediat dupa dus. De asemenea, este perfect pentru orice calatorie, dat fiind faptul ca nu ocupa foarte mult spatiu in bagaj.

9. Tunsul barbii este mai mult decat necesar, pentru ca aceasta sa aiba o forma cat mai potrivita. Sortul pentru tuns barba cu ventuze nu ar trebui sa lipseasca nici unui barbat ce isi doreste sa arate formidabil, in fiecare zi. Acest articol este util deoarece permite tunderea barbii fara a face dezordine in baie.

sort tuns barba cadou

Gadgeturi si dispozitive electronice inteligente

Barbatii sunt foarte pasionati de tehnologie, indiferent de varsta pe care o au. Avand in vedere acest aspect, cu siguranta nu vei da gres cu un cadou din aceasta gama de produse.

10. Camera sport full HD pentru masina va aduce zambetul pe buze oricarui barbat, dand o nota de originalitate masinii sale. Printre functiile acestui dispozitiv se numara vederea nocturna, cat si un interval de detectie de pana la 4 metri, obiectiv cu unghi larg si microfon.

11. In prezent, orice persoana petrece destul de mult timp folosind telefonul mobil, iar bateria se descarca imediat. Bateria externa portabila cu incarcare solara reprezinta o idee inspirata de cadou pentru barbati.

cadouri barbati baterie solara

Aceasta poate fi folosita pentru orice model de telefon, asigurand pana la aproximativ 5 incarcari, deci sansele ca domnii sa ramana fara baterie devin foarte mici.

12. Un smartwatch-ul este un gadget cunoscut in societatea contemporana, datorita numeroaselor functii cu care este prevazut. Un ceas inteligent poate sa monitorizeze numarul de pasi, caloriile consumate, pulsul si tensiunea arteriala. Ba mai mult, se pot vizualiza chiar si sms-urile primite.

smartwatch cadou barbati

Toate acestea fiind zise, exista o gama diversificata de produse din care poti alege cadoul perfect pentru barbatul din viata ta. Important este sa tii cont atat de nevoile sale, cat si de preferintele pe care acesta le are, pentru a reusi sa il impresionezi.

Spune-ne parerea ta. Scrie un comentariu sau un raspuns