Despre noi

Jubi a pornit de la o sclipire: aceea de a oferi posibilitatea oricui de a gasi usor si rapid un cadou pentru oricine, indiferent de ocazie, de relatia cu sarbatoritul sau de personalitatea acestuia. 

Suntem un cuplu tanar si romantic. Ne plac surprizele si cadourile. Ne place sa-i surprindem pe ceilalti si sa le vedem bucuria in ochi atunci cand primesc un cadou neasteptat. Ne dorim sa facem cat mai multi clienti fericiti, oferindu-le posibilitatea de a gasi usor un cadou potrivit, de fiecare data. Ne propunem sa creem zambete si conexiuni frumoase. 

Dorinta noastra este de a transforma vesnica goana dupa cadou sau stresul gasirii unui cadou perfect intr-o experienta cat mai placuta, pe care sa-ti doresti sa o repeti. Alaturi de noi, chiar va fi mai simplu si mai frumos sa gasesti cadourile perfecte. 

Jubi este locul unde poti gasi o multime de idei pentru cadouri, din mai multe categorii: cadouri amuzante si serioase, cadouri formale si informale, cadouri pentru o persoana, pentru un cuplu sau un grup de persoane. Cand nu stii ce cadou sa oferi, e suficient sa intri aici, pe site-ul nostru ca sa te inspiri si sa comanzi usor cadoul perfect. 

Cadouri de calitate, livrate prompt

Intelegem ca atunci cand cauti un cadou, nu conteaza doar ca acesta sa fie de calitate. Conteaza si sa primesti cadoul la timp, sa primesti suportul si informatiile de care ai nevoie ca sa te orientezi usor spre surpriza perfecta. De aceea, noi punem accent deopotriva pe calitate si promptitudine. 

Aducem cele mai inedite produse, cadouri speciale, idei noi care te ajuta sa impresionezi pe oricine. Ne servim de fiecare data clientii cu bucurie si suntem incantati pentru fiecare surpriza reusita pe care clientii nostri o fac prin intermediul nostru. 

Fiti alaturi de noi! Pregatim permanent surprize placute. Aducem cadouri minunate si impresionante. De acum, cadourile perfecte sunt de gasit intr-un loc special: Jubi. 


prima comanda: 5% reducere la crearea contului
sau
fara reducere
Ai cont? Autentifica-te
Cautari populare pe Jubi
Cadouri pentru barbati
Cadouri pentru copii
Cadouri pentru fete
Cadouri pentru baieti
Cadouri pentru femei
Cadouri amuzante
Cadouri jucarii
Puzzle 3D din lemn
Baloane
Articole de calatorit
Decantoare
Flori de sapun
Gratare
Gadgeturi
Inchide cautarea